top of page

Terugsturen en terugbetalingen

Bij Pipa Cycling Club streven we ernaar kwaliteitskleding te ontwerpen en te produceren waar je van kunt genieten en waarvan je zult houden, maar als je niet 100% tevreden bent met je aankoop, stuur je artikelen dan binnen 15 dagen na ontvangst terug en we zullen met plezier een vervanging of terugbetaling doen .


Om in aanmerking te komen voor retournering, moet uw artikel ongebruikt zijn en zich in dezelfde verkoopbare staat bevinden als waarin u het heeft ontvangen. Goederen dienen ongedragen, ongewassen en compleet te zijn met alle originele labels en in de originele verpakking.

Restituties
We willen dat u tevreden bent met onze producten. Stuur ons een e-mail als u een terugbetaling voor uw aankoop wilt. Wij  nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Zodra uw retourzending ontvangen is en geïnspecteerd, zullen we u op de hoogte stellen van de goedkeuring of afwijzing van uw aangevraagde terugbetaling. Indien goedgekeurd, wordt uw terugbetaling verwerkt en wordt binnen een bepaald aantal dagen automatisch een tegoed toegepast op uw creditcard of de oorspronkelijke betaalmethode.

Inwisselen
Heb je de verkeerde maat gekocht en wil je een product ruilen, stuur ons dan een e-mail.
Omruilen is afhankelijk van de beschikbaarheid van de voorraad op het moment van retournering. Als een artikel niet op voorraad is of niet meer leverbaar is, kan een artikel met dezelfde waarde worden verzonden of kan er een terugbetaling plaatsvinden.

Ons adres: Albert I laan 19a 8630 Veurne België

Telefoon: +32476 49 45 30

We streven ernaar u tevreden te stellen.

 

bottom of page